Codi de conducta


Principis

innerllops segueix el Codi de Conducta de Google perque ens obsessiona aplicar diariament la mateixa filosofia en la feina que fem. Subscribim el mateix conjunt de lemes. No soc malvat. Treballo en equip. El respecte i l'aprenentatge constant són un hàbit en la meva conducta. El coneixement és lliure. "No siguis malvat" també és per nosaltres molt més que un lema. Oferim als nostres clients i usuaris un accés imparcial a la informació, centrant-nos en les seves necessitats i donant-los els millors productes i serveis. També es tracta de fer el correcte en general - d'acord amb les lleis de cada pais on establim negocis i projectes, actuant amb honor i tractant els altres amb respecte; sempre amb respecte.

El codi innerllops de Conducta està construït al voltant del reconeixement de que tot el que fem en relació amb el nostre treball a innerllops serà, i ha de ser mesurat segons els més alts estàndards de conducta ètica en els negocis. Hem posat el llistó tan alt, no només per raons pràctiques, sino perquè és una aspiració personal dels que en formen part: El nostre compromís amb els més alts estàndards ens ajuda a contractar les persones, construir grans productes i serveis, i atraure els usuaris més fidels. La confiança i el respecte mutu entre els empleats i els usuaris són la base del nostre èxit, i són un objectiu que ens hem de guanyar cada dia.

Així que si us plau llegeix el Codi de conducta de Google, i segueix el seu esperit al peu de la lletra, sempre tenint en compte que cada un de nosaltres té la responsabilitat personal d'incorporar, i animar altres innerllops per incorporar els principis del Codi en el nostre treball. I si mai tens alguna pregunta o alguna vegada ets testimoni que un dels teus companys o algú de les empreses en el seu conjunt pugui caure per sota el nostre compromís, no callis. Volem - i necessitem - saber de tú.


Aspiracions

innerllops aspira a ser un tipus diferent d'organització. És impossible detallar tots els possibles escenaris ètics en els que podem operar. Confiem, confiem en el bon judici del nostre compromís de mantenir un alt nivell d'integritat per a nosaltres i per a la nostra empresa. Esperem que tots els innerllops es guiïn per la lletra i l'esperit d'aquest codi de conducta.

I recorda ... no siguis malvat, i si veus alguna cosa que creus que no és correcte - digui-ho !!

 

Darrera actualització [12 de març de 2018]

Aquest Codi de Conducta de innerllops ha estat ideat i reformulat per proporcionar orientació adicional sobre els factors a tenir en compte en determinar si hi ha un conflicte d'interessos, i fer altres canvis tècnics i administratius, incloent les disposicions relatives als controls, lleis de competència i les lleis contra el suborn.

Formulari per contactar amb innerllops

 

© innerllops 3.0