Treballar al núvol
Organització, col·laboració i comunicació amb clients, socis i empleats més fàcil gestionant la teva empresa al núvol. Amb Google Apps per Negocis pots desenvolupar, ampliar i dirigir la teva empresa millor.

Aprèn què significa "treballar al núvol" i com les eines en línia poden ajudar a expandir i promocionar el teu negoci de manera més efectiva. Google Apps per Negocis inclou Gmail, Google Calendari, Google Docs i Spreadsheets, Google Sites i Google Video.

Assistència a les empreses perquè estalviïn energia en el núvol

El núvol admet un gran nombre de productes de forma simultània, pel que pot resultar més eficaç distribuir els recursos entre diversos usuaris. Això significa que podem fer més amb menys energia. I si nosaltres podem fer-ho, altres empreses també poden.

En canviar a Google Apps, les empreses han reduït les despeses d'informàtica d'oficina, d'electricitat i les emissions de diòxid de carboni del 65% al ​​90%. Així mateix, les empreses que utilitzen Gmail han reduït el seu impacte mediambiental fins a un 98% respecte a aquelles que executen el correu electrònic en servidors locals.

Gràcies als nostres esforços d'eficiència energètica, el núvol és millor per al medi ambient. Això significa que les empreses que utilitzen els nostres productes basats en el núvol són també més ecològiques.

 

© innerllops 3.0