Be Happy = Happy Day

És el nostre lema vital, "ser feliç", com deia Spinoza, la única obligació del ésser humà.innerllops™ desenvolupa coneixement amb la finalitat primera de proporcionar benestar a l'entorn. Això implica un cert nivell d'obsessió per millorar constanment la nostra feina.

Internet ha canviat la vida de les persones de manera irreversible de com era la vida abans d'internet. Per fí, l'accés al coneixement i aprenentatge sense filtres, sense intermediaris, cadascú a la velocitat que necessita i un allau de dades com no havia imaginat mai ningú. Per això cal aprendre i ensenyar als fills a utilitzar Internet de forma segura explorant enmig d'un coneixement universal sense límits. A mesura que madurem, hem d'aprendre a utilitzar Internet de forma més segura i responsable per assolir els objectius que cadascú tingui a la vida.

Recorda que és important conèixer els llocs que visiten els teus fills a Internet. Si tens nens petits, pots utilitzar Internet amb ells. Si els teus fills són més grans, pots parlar amb ells sobre el tipus de llocs que els agrada visitar i sobre el contingut que resulta inadequat per a la família. Els pares haurien de saber que poden consultar les pàgines que han visitat els nens a través de l'historial del menú del navegador o utilitzar eines de filtrat com, per exemple, Google SafeSearch.

 

© innerllops™